Freelance DJ

DJ Snatch at Facebook

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Vol.13 Dream Machine by DJ Snatch



Enjoy
All comments are welcomed

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

SUNDAYS IN STEREO : Digital Alkemist DJ SET "FUGA MAGICA " SUNDAY 28 th NOVEMBER




Ο Digital AlKemist επισκεφτεται για πρωτη φορα τα decks του La Soiree De Votanique με αφορμη την νεα του κυκλοφορια "Fuga Magica" στην Mole Listenings Pearls για να μας παρουσιασει δειγματα της νεας του δουλειας αναμιγμενα με επιλεγμενες μουσικες απο trip hop , downtempo electronica, dubstep,reggae,d'n'b .
Πολλοί τον γνωρίζουν από την πολυετή θητεία του στη στιβαρή ρυθμολογία των Nightstalker, κρυμμένος πίσω από ένα σετ τυμπάνων,... ενώ λίγα χρόνια μετά κάποιοι χόρεψαν με το funky groove του με το οποίο συνεισέφερε στις συναυλίες του Blend Sextet. Κάποιοι άλλοι ίσως τον αναγνώρισαν στις συναυλίες και τους δίσκους των Night On Earth, των οποίων υπήρξε μέλος από την αρχή, κάνοντας ακόμα πιο στενή τη σχέση του με τους downtempo ρυθμούς και τις ατμοσφαιρικές αναπτύξεις... Οι πιο ψαγμένοι εργάτες των decks θα έχουν σπινάρει το εμπνευσμένο 12ιντσο “Right Version Left” με το οποίο εισέβαλε, πριν από οκτώ χρόνια περίπου, στο top-10 (position 4) των γερμανικών DJ charts, καθώς και συμμετοχές του σε συλλογές γνωστών underground labels όπως η Shadow Records. Μετά από την πλούσια εμπειρία του ως drummer σε σημαντικές αθηναϊκές μπάντες και ως DJ σε ονομαστά venues και parties,
ο digital alkemist (κατά κόσμον Κώστας Χρυσόγελος)
με την ιδιοτητα του παραγωγου κ συνθετη κυκλοφορει το δευτερο full length album από το γερμανικό label Mole Listening Pearls.
“Fuga Magica” ο τίτλος της,
υποδηλώνοντας μια «μαγική φυγή», με όχημα 15 τίτλους που περιγράφουν τους σταθμούς του ταξιδιού, από τις παραλίες της California μέχρι τα στενά της Κυψέλης...



http://www.digitalalkemist.com/
http://www.myspace.com/digitalalkemist
http://www.mole.de/eng/Artists/digital alkemist.html

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

SUNDAYS IN STEREO : CAYETANO DJ SET "BACK HOME" SUNDAY 21th NOVEMBER



Την Κυριάκη 21 Νοεμβρίου το Soiree De Votanique φιλοξενεί τον Cayetano στην έναρξη μιας σειράς Κυριακάτικων "Σουαρε" με εκλεκτους καλεσμενους.

RECOMMENDED

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010